Iklan Nuffnang

4.10.10

Home » , » Benarkah Justin Bieber Pedofilia Berumur 51 Tahun?

Benarkah Justin Bieber Pedofilia Berumur 51 Tahun?

Share
Kenal tak Justin Bibir Bieber? Aku baru je pos pasal Justin Bieber berkenaan dia dinobatkan artis remaja termahal di dunia. Klik sini. Aku ni bukanlah peminat Justin Bieber. Tak layan pun lagu2 cam tu.

Tapi yang menggemparkan sekarang ni bahkan dilebih-lebihkan (terutama di dunia blogger dan forum-forum internet) mengatakan bintang pop remaja Justin Bieber ditangkap setelah penyelidikan polis membuktikan bahawa Justin Bieber bukanlah seorang remaja berusia 16 tahun, namun seorang pedofilia berusia 51 tahun yang menyamar. Berita ini berpunca daripada video yang disebarkan dan menunjukkan Justin Bieber dengan nama asalnya Michael Cote menyamar sebagai idola remaja selama bertahun-tahun dengan menggunakan wig dan topeng getah. Lihat gambar di bawah ni:

Ni berita yang banyak diedar di facebook dan blog2. [sumber]
Bintang pop remaja Justin Bieber ditangkap selepas penyelidikan polis membuktikan bahawa Justin Bieber bukanlah seorang remaja berusia 16 tahun, namun seorang pedofilia berusia 51 tahun yang menyamar.

Lelaki dengan nama asli Michael Cote tersebut menyamar sebagai idola remaja selama bertahun-tahun dengan menggunakan wig dan topeng getah.

Analisa dari FBI mendapati bahawa lirik lagu-lagu Justin Bieber mengandungi kata-kata yang bertujuan untuk memanipulasi fikiran gadis-gadis di bawah umur. Terbongkarnya identiti penyamaran Michael Cote sebagai Justin Bieber terungkap setelah topeng yang ia kenakan terlepas di tengah konsert.

Selebriti Kim Kardashian yang pernah digosipkan menjalin hubungan dengan Justin Bieber pengsan setelah mendengar khabar tersebut.

Sementara rapper remaja Jasmine Villegas yang pernah ada hubungan dengan Justin Bieber dilaporkan mengalami gangguan kejiwaan yang berkaitan dengan berita bahawa Justin Bieber adalah seorang lelaki berusia 51 tahun yang menyamar.

dan dikatakan juga berita ni adalah dari CNN-International. Tapi benarkah itu CNN? Lihat video di bawah:

Sekali imbas di depan tertulis Onion News Network (ONN) dan jelas logonya juga berbeza dengan CNN.


Adakah berita ini benar? Memang benar tapi pasal Justin Bieber berumur 51 tahun tu memang tak benar. Aku dari awal memang tak percaya. Berita tu hanya berita lawak je yang diterbitkan oleh ONN. Ini adalah kerana ONN tu adalah rancangan seperti comedy show atau rancangan lawak lah senang cite. Lihat di http://en.wikipedia.org.

Jadi, tak benarlah Justin Bieber berumur 51 tahun. Kalau ada topeng getah cam tu. Aku pun nak jadi Justin Bieber gak. Leh mantain muda. Awek pun mesti berduyung-duyung datang kat aku. Hehe.. Betul tak??

74 comments:

  1. ONN actually is an official news program in US:
    http://www.theonion.com/

    ReplyDelete
  2. ooo.. berita tipu la ni.. aku hampir2 percaya.. huhu.. thanks for this info...

    ReplyDelete
  3. tnx for the info...

    ReplyDelete
  4. yep,that's is ONN (http://www.theonion.com/) ,not CNN..so i think the news kinda true..

    ReplyDelete
  5. x pnah pcaya pom...cam x btol je...agagaga
    by d wy thanks 4 ths infrmtion...

    ReplyDelete
  6. apalah faedahnya..

    ReplyDelete
  7. tu lah.. tak de faedah. cian kat peminat justin.. mujur aku tak minat ngn dia.. huhu

    ReplyDelete
  8. fuh!!klau btul la justin bieber 2 umo 51 thn,ak pengsan xbgn2 la..

    ReplyDelete
  9. hak2 fans JB da goyang nmpkny especialy gurlz hu3..

    ReplyDelete
  10. mati mati ingat betol..mekaseh the info..

    ReplyDelete
  11. hurm..kalo macam tu..kenape die tu sape?dan kenape die pakai t0peng?abestu umur die brape?

    ReplyDelete
  12. hmm...perlu ke kish pasl nie?either its fake or true,xda kaitan ngn korg pun..rakyat palestin kt sne msih ramai lg mnderita n kematian pun menunggu kta...adakh kta ambik cakna pasl nie?

    ReplyDelete
  13. hahahaha this rite . . . aku sokong mu org ats . . tp plik mu mai sni wk nape ? hhahaaa

    ReplyDelete
  14. hahahahaha satu lagi idea 4chan!!! nak ajak 4chan datang sini la

    ReplyDelete
  15. this is so so pathetic...duhhh

    ReplyDelete
  16. of course la tipu... yg u guys prcaya ni knape...people just jealous of him cause he's popular and cute.. duh..

    ReplyDelete
  17. OMG!!!i thought it was real. wanna faint..=.='

    ReplyDelete
  18. ohhhh. mati mati aku pecaye. ntw, thanks fer the info

    ReplyDelete
  19. lol..gile btol..aku mmg x caye..ntah pape laa..klau btol pgsan aku..

    ReplyDelete
  20. nampak gayanya budaya prank dah jadi cam betul je, geli mat , mat2x. pas tengok video tue, rata-rata secara profesional untuk menyebarkan sesuatu yang tidak sahih, huhu. fitnah yang seakan-akan benar.

    fitnah akhir zaman , mungkin satu hari nanti budaya prank cam ginie di ikut oleh orang kat malaysia pulak. pastu kebenaran dah tak nampak kecuali orang-orang yang ikhlas islamnya.

    p/s: bukan peminat justin bieber. ada orang letak link artikel nie kat halaman peribadi.


    haha, tengok cerita melayu skunk pun ala-ala nak brainwash tuk ikut budaya barat@ideologi barat.

    ReplyDelete
  21. apa la keje diaorg nie, nak buat benda nie dah buang duit dah....pelik betul manusia skrg nie

    ReplyDelete
  22. thanks kpd yg sudi tgglkn komen.. entry ni aku smpaikn utk pgetahuan sbnr je.. bkn bmkna isu2 yg lbh pnting aku pnggir kan.. Info214 ni akan memaparkan pelbagai perkara yek.. hehe.. layan aje...

    ReplyDelete
  23. aku harap,betul2 lah jb tu jdi orang tua..huahua...aman dunia llaki...

    ReplyDelete
  24. justin bieber itu bukan 51 tahun...aq ndak percaya ne.....kmu tinguk pulak nie video !!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=WHjftgH3vgk

    ReplyDelete
  25. tp pasal topeng 2 camne cite plak???

    ReplyDelete
  26. cm ne ngan gmbr topeng tu....????
    mungkin ermmm...

    ReplyDelete
  27. thanks for the info.. ni ada lg bukti..
    http://www.youtube.com/watch?v=WHjftgH3vgk

    ReplyDelete
  28. hahax . .nseb baik berita neh tipu je . .huu . terkejut w0o .

    ReplyDelete
  29. pew larh dowg nie..men sabotaj plak..iskh3..

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. ONN tu kan berita lawak kat US kan...bkn berita btul2....

    ReplyDelete
  32. ish depa ni habaq la btui2 jiwa bebelah bahagi dah ni... aku nk minat justin ka cote ni???

    ReplyDelete
  33. tapi dasyat la ONN tu, buat berita nampak macam betul. memang profesional

    ReplyDelete
  34. klo btol pon ape slhnye...kn3x

    ReplyDelete
  35. tapi yg sidang akhbar fbi dan lain2 dalam video tu semua lakonan ekkk..

    ada kah ini mcm program wakakenabeb??? semua pasukan xkira apa.. polis, fbi turut sama melakukan prank kepda justin?

    hahahahahahaha... wakenabeb.

    ReplyDelete
  36. "hmm...perlu ke kish pasl nie?either its fake or true,xda kaitan ngn korg pun..rakyat palestin kt sne msih ramai lg mnderita n kematian pun menunggu kta...adakh kta ambik cakna pasl nie?"

    mmg ler xde kaitan.
    tp bende ni melibatkan FITNAH.
    dan kita yg Islam ni pun scara x sngaja turut sebarkan fitnah.

    ReplyDelete
  37. You Say justin bieber - i Say Dragonforce

    You Say lady gaga - i Say Skillet

    You Say miley cyrus - i Say AC/DC

    You Say beyonce - i Say Aeroesmith

    You Say kanye west - i Say Iron Maiden

    You - Say lil wayne - i Kick ya in? youre FACE

    92%? of? teenagers have turned to?? Hip Hop and? Pop.If you are? part? of? the 8% that still listen?? to real music,copy and paste this message to another 5? videos.DONT LET THE SPIRIT? OF ROCK AND METAL DIE!!!!!

    ReplyDelete
  38. bdoh tol.. xkan lah org tua leh jdik sore bdk2.. tgn plak xkedut 2.. tipu jek lebey..org yg leh pk bek2 n matang leh tau sendirik real or x..

    ReplyDelete
  39. ciss.. aku betul2 la mengharapkan ia berita beetul.. kan bagus kalau betol2 jadi.. leh aku tapau dak2 bangang yang fanatik giler kat justin bibi juir nie.. hahhahah

    ReplyDelete
  40. dekat youtube micheal Cote beza pla mukanya tak sama dengan micheal cote yg menyamar sebagai justin bieber.

    ReplyDelete
  41. nasib lah aq bkan peminat justin bieber

    ReplyDelete
  42. dari mula lagi aku tak caya . sampai mati pon takkan . :) <3

    ReplyDelete
  43. JUstin Bieber, aku tetep percaya sama kamu .. :*
    kamu bukanlah pria berumur 51 tahun ..
    i love you so much ;]

    ReplyDelete
  44. waaa...thanks 4 this info...td nye hmpir2 je nk percye...tq2...

    ReplyDelete
  45. hhah..sep caye ak xtau aa nk ckp pe..bnyk giler proof lau nk ctew..org tue ley buat break dance?sore cm jb?nieh lagi satu mse part last vdeo tuhh,,justin nyanyi mse kecik,,org tue xsedo diri,,

    ReplyDelete
  46. gile kentangnye lwk..~(n_*)~@#$

    ReplyDelete
  47. x kn percaya la bnda bodo nie,,,,
    all da best 4 u justin drew bieber,,,
    topeng x same ngn bentuk muka, mata kt topeng pon salah, bibir justin lawa tpi apsal kat topeng tuh cm bodo je?
    ak tgok muke cote tuh mcm eminem jea,,,

    ReplyDelete
  48. aku rase mende tu betul sbb onion news network itu adalah stesen amerika,mesti betul

    ReplyDelete
  49. aku adalah peminat setia die tapi alhamdulillah ade jugak org yg x sedar diri macam nie dah tua nk jadi muda!!!!!

    ReplyDelete
  50. oh my god sialan betul , haha

    ReplyDelete
  51. aq pon percaye . taik . penipu siut. nape justin ta saman jer org yg buad niy . haha xDD tp berite tu nape die sggup tipu org eh ?

    ReplyDelete
  52. hah tu org yg terlalu cemburu pda kejayaan org....
    tak mahu berusaha sendiri... asik mahu merosakkan hidup org...
    thank you pada info ini....

    ReplyDelete
  53. MAMPPOZZZZ KAU JUSTIN BEIBER PHNATEKKKKKK1!!!!!!

    ReplyDelete
  54. ADA AKU KESAH JUSTIN BIBIR?

    ReplyDelete
  55. aRgGhH,..
    i cAnnOt bElivE tHiS..!!!

    ReplyDelete
  56. aku penah nampak gambar justin bieber mase kecik dalam umur 6-7 tahun camtu. jgn pecaya dengan semua ni. huhu

    ReplyDelete
  57. justin bieber bukan 51 tahun...video yg ada di atas tu sebenarnya palsu..

    ReplyDelete
  58. tapi kan macam mana diorang boleh dapat banyak bukti yang jelas mengatakan bahawa JB seorang yang pedofilia..... dan kalau berita tu palsu mesti orang yang mengedarkan berita palsu tu akan ditangkap serta merta betul tak.....

    ReplyDelete
  59. ha3..lawak sungguh...
    kahakahkahkahakah....

    ReplyDelete
  60. aku x berapa minat sma c jb...yg aku minat c justin timberlake..???dia lgi....fuhhhhhh..r&b nye.....??news di atas tu......tipula....??jgn kmu terpedaya ole yahudi ni??bla...bla...blaa??

    ReplyDelete
  61. yah para fens nya justin mendingan jangan ngarep deh dia dah di penjara
    gw beruntung baget di da di penjara
    soal nya cewe gw tergila" ma dia tuh si justin tua akir nya cew gw bisa lupain dia si justin tua

    ReplyDelete
  62. cian Justin ..ish..ish...
    jahat tol dowg yg wat2 citer palsu ni..

    ReplyDelete
  63. thnxx for the info....

    ReplyDelete
  64. hahaha! ape laa sume mende nih..haaaiii dunia2..

    ReplyDelete
  65. huh,.,.,knpa brita 2 masuk news ja,?npa x masuk brta ntv7 atw tv3???kan justin bieber penyanyi tknal 1 dunia,.,smua 2 gosip ja la,.,xpya la sibuk2,.,.cba u all tngk jb menari,.,bkn g2 ba orang tua menari,.,

    ReplyDelete
  66. nseb bek aq pon x caye itu sumer sbb justin bieber tu mmg ujud..bkn penyamaran kn? aq bnci spe yg buat itu sumer..nseb bek sumer nie anye tipu jer..thanks 4 the info..

    ReplyDelete